Steunen

Men kan uit verscheidene alternatieven kiezen om de vzw “In Ieders Belang” te steunen. Binnenkort meer hierover … Het surfen op onze website, het lezen van de teksten en getuigenissen en het bekijken van de filmpjes over de Jehova Getuigen laat de meesten, en ongetwijfeld ook jou, niet onberoerd. Wellicht begrijp je hierdoor perfect wat onze motivatie is om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van dit gevaar en hen te sensibiliseren …   . Kan jij  je vinden in onze motieven en onze werking met als doel om deze toestanden uit de wereld te helpen? Wil je ons een duwtje in de rug geven om deze missie waar te maken? Dan kan jij een belangrijk verschil betekenen door ons te helpen bij ons streven. Je kan de VZW In Ieders belang op verschillende manieren steunen:

  • Door ons te helpen deze boodschap zo veel mogelijk te verspreiden!
  • Door vrijwilliger te worden.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor ons welslagen. Meer informatie werd uitgewerkt in een afzonderlijke nieuwsbrief. U kan ons hiervoor vrijblijvend een email sturen.

  • Door operationele sponsoring te geven!

De dagelijkse werking vraagt de nodige investeringen. In plaats van ons financieel te steunen kan je bedrijf ook producten en diensten aanbieden zoals bijvoorbeeld drukwerken, campagnes, vergaderzalen ter beschikking stellen, enz. … Elke besparing in onze operationele kosten, komt onze missie ten goede.

  • Steun op maat!

Elke persoon, elk bedrijf is uniek. Een actie op maat kan daarom het meest zinvol zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • De VZW In Ieders Belang steunen met een (kleine) financiële bijdrage!
  • Word Sympathisant! Bijdrage van € 25 per jaar.


  • Word Erelid! Bijdrage vanaf € 250 per jaar. Met of zonder vermelding op de website.

Ga sowieso naar de ‘Nieuwsbrief’ pagina en meld u aan. Wij houden je via nieuwsbrieven op de hoogte van onze vorderingen en activiteiten.

Google+Google GmailPrintFriendlyEmailDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*