Paradijs Propaganda – Jij zult met mij in het paradijs zijn

“Deze video toont door uitsluitend gebruik te maken van illustraties uit de lectuur van het wachttorengenootschap enerzijds het prachtige beloofde land genaamd het aardse paradijs en anderzijds de verschrikkelijke vernietiging van de wereld door Jehovah genaamd Armageddon. Beide vergezeld door de een lezing van Ciro Aulicino uit 2007 genaamd “Jij zult met mij in het paradijs zijn”. Ciro verteld tijdens een congres bijeenkomst van duizenden Jehovah’s Getuigen waaronder veel kinderen over de stinkende lijken en lichaamsdelen van de goddelozen die na de massa genocide van Jehovah verspreid zullen liggen over de gehele wereld. Hij uit zijn blijdschap over de dood van homoseksuelen, lesbiennes en de mensen die homoseksualiteit accepteerden. Ciro wijst de gelovigen in het publiek erop dat zij dezelfde voldoening zullen voelen bij deze massa slachting van miljarden mensen als bij de executie van een psychopathische moordenaar. Het sadisme waarmee deze spreker uit Bethel (het huis van god) over de miljarden dode mensen preekt en grapt is van satanische aard en heeft niets met God of liefde te maken. Zo ook de gebruikte afbeeldingen uit de lectuur die duidelijk bedoeld zijn om Jehovah’s getuigen van alle leeftijden te waarschuwen en angst in te boezemen voor de vernietiging van de wereld die volgens zowel de spreker als de lectuur “zeer binnenkort” zal plaatsvinden. Door gebruik te maken dit soort angstige propaganda weet het wachttorengenootschap nog steeds miljoenen mensen gevangen te houden.”

Bekijk het filmpje:

Bron: De Slachttoren

Google+Google GmailPrintFriendlyEmailDelen

2 reacties op “Paradijs Propaganda – Jij zult met mij in het paradijs zijn

  1. Naar aanleiding van dit bericht wil ik graag reageren.
    De JG’s boezemen al angst uit op het moment wanneer ze bij de
    mensen aan de deur komen, met de woorden: hij of zij die niet reageren op hun boodschap is bijvoorbaat al dood verklaart, want zij hebben de naam van God aan de deur gehoord als voorbeeld. Met andere woorden: zodra je die naam hebt gehoord, en je reageerd er niet positief op, zelfs niet na een volgende bezoek, ben je bij God al ter dood verklaart. Zij, en niet God, hebben de mensheid al ter dood veroordeeld. Zo zijn ze kortzichtig tenaanzien van de achtergrond van de mensen, zoals homo’s en lesbiënnes die zij openlijk veroordelen en maar al te graag vernietigd zien, zoals bovenaan in het artikel staat.
    Zij kijken dus duidelijk niet naar de voorbeelden van Jezus die heel anders met deze mensen omging. Dat is de reden waarom zij zich op de borst kloppen dat zij de enigste organisatie zijn die de ware religie heeft, maar waar alle vormen van liefde ontbreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*