Contact

Naam:  vzw In Ieders Belang

Adres: Ninoofsesteenweg 254 – 9600 Ronse – België

Informatie aanvragen

Voor verdere informatie, graag een email naar het secretariaat.

Wij sturen u dan de informatie toe of nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vermeld in uw email:

 • Uw naam en volledige adresgegevens
 • Uw telefoonnummer(s)
 • Uw emailadres
 • Welke informatie u toegestuurd wilt krijgen en/of waarover u wilt dat wij contact met u opnemen

 

Google+Google GmailPrintFriendlyEmailDelen

10 reacties op “Contact

  • Beste Deborah, bedankt voor jou reactie. Wij doen de eerstkomende periode ons best om de website te vervolledigen, zodanig dat deze functioneel wordt voor; 1° het brede publiek, 2° voor ex Jehovah’s Getuigen, 3° voor Jehovah’s Getuigen, met de hoop hun onafhankelijk denkvermogen terug te herstellen.

 1. Hoi,

  Goed bezig. Ik vraag me alleen af of ooit politiek zich bewust gaat worden van de destructieve eigenschappen van het wachttorengenootschap.
  Ik heb ooit contact gehad met J. Dijsselbloem en stelde voor dat religie die via omwegen excommunicatie (kerktucht) families opbreekt schadelijk is maar ach: ‘politiek bemoeit zich niet met religie’. Maar ondertussen worden de grondrechten van mensen geschaad, doordat ze hun ouders of kinderen nooit meer mogen/kunnen spreken!

  En dat controleren, zouden ze juist WEL moeten doen.

  Ze labelen en controleren namelijk elk medicijn ter voorkoming van kwakzalverij en e.d. Dat kan natuurlijk veel beter, maar iets dergelijks moeten ze ook doen met religie.

  • Dag Egbert,

   Volledig akkoord, met deze site proberen we aandacht te trekken, zodat naar ons mening de ongeoorloofde wantoestanden gecreëerd door het Wachttorengenootschap minstens kunnen ingedijkt worden.

   Mvg,
   het vzw In Ieders Belang Team

 2. Hallo,

  waarom zijn jullie anoniem? Ik kan nergens op de site lezen wie jullie zijn en wat jullie relatie tot dit onderwerp is.

  groet,

  Raymond

  • Dag Raymond,

   Wij zijn toch niet anoniem. Onze contactgegevens staan bovenaan de pagina en u kan ons te aller tijde bereiken via e-mail op dezelfde pagina (vzwiniedersbelang@gmail.com).

   Deze site is tot stand gekomen doordat één van ons geconfronteerd is doordat zijn partner haar recentelijk heeft aangesloten bij de Jehovah’s Getuigen. Dit gebeuren heeft ons doen inzien dat dergelijke feiten, daarmee bedoelen we de indoctrinatie technieken die het Wachttorengenootschap gebruikt echt niet aanvaardbaar zijn. Vandaar dat wij ons steentje willen bijdragen om zo veel als mogelijk het grote publiek te sensibiliseren, zodat dergelijke toestanden een halt worden toegeroepen.

   Wij hopen eveneens dat anderen diezelfde verantwoordelijk nemen.

   Mvg,
   het vzw In Ieders Belang Team

   • Hey,
    Wat is jullie eigen levensovertuiging eigelijk? Ben wel benieuwd. Verder blijf volhouden tegen sekten!
    Groetjes

    • Wij hebben eerbied voor iedereen zijn geloof, doch iedereen heeft ruimte nodig om tot eigen visie te komen en dit op grond van zijn eigen ervaringen. Wij hebben er wel moeite mee dat mensen zich bij richtlijnen of doctrines neerleggen die leiders van religies aan hun volgelingen opleggen. Iedereen moet zijn mening kunnen vormen op grond van zijn eigen ervaringen en dus niet zonder meer door de ideeën van anderen te moeten overnemen. Vrijheid van geloof of levensovertuiging mag ook niet botsing komen met de rechten van anderen en het recht op vrije meningsuiting. Als u vraagt naar onze geloofsovertuiging dan dienen wij te antwoorden dat wij atheïst zijn.

 3. Alle (nou bijna dan) artikelen gelezen..

  Wat een bron van informatie! Vreselijk bedankt en respect voor al het werk dat door jullie gedaan is om mensen te behoeden voor de religie van list en bedrog. Ik zal regelmatig terugkeren op deze pagina.

  Een ex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*