Congres van Jehovah’s Getuigen 2016: BLIJF LOYAAL AAN JEHOVAH!

Hier (en hier) kan je alle video’s bekijken die dit jaar op het congres getoond worden. Bekijk deze zodat u weet wat het Wachttorengenootschap haar volgelingen aandoet. Samengevat: afschuwelijk! … De wereld moet weten hoe het Wachttorengenootschap haar leden manipuleert en hoe ze zoveel mensen pijn doen!

Hier kan u een zeer verontrustend filmpje zien opgenomen op de recent plaatsgevonden conventie in Jersey City in de VS, waaruit blijkt dat het mijden beleid van het Wachttorengenootschap uitgebreid wordt. Voortaan zal een “inactieve” dienen gemeden te worden en dit zelfs zonder dat deze moet verschijnen voor een rechterlijk comité.

Dit is niet alleen zeer schokkend nieuws voor de vele inactieve die er in zijn geslaagd te “vervagen”, een term die gebruikt wordt voor diegenen die erin zijn geslaagd de Jehovah’s Getuigen Religie vaarwel te zeggen en zonder sanctie van een rechterlijk comité zijn kunnen vertrekken, dit door veel geluk en zorgvuldige planning. Op deze manier hebben zij de straf van uitsluiting en mijden kunnen ontlopen. Velen van deze inactieve hebben nog steeds contact met Jehovah’s Getuigen familie zoals ouders, kinderen, broers en zusters, enz. Dit contact zal nu worden afgesneden als hun gezinsleden oordelen dat deze persoon “zondigt” voorgeschreven door de doctrines van het Wachttorengenootschap.

De bedoeling van het Wachttorengenootschap hiervan is duidelijk: het Wachttorengenootschap wil deze “inactieve”, ook “faders” genoemd terug onder de controle van het Wachttorengenootschap krijgen, een beleid dat niets minder is dan zuivere emotionele chantage. Het is ronduit schandalig dat het Wachttorengenootschap familie gebruikt om te kunnen heersen over een menselijk individu.

Lees ook onze artikelen 12, 13, 137 en 142.

Google+Google GmailPrintFriendlyEmailDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*