Congres van Jehovah’s Getuigen 2016: BLIJF LOYAAL AAN JEHOVAH! (2)

Jaarlijks wonen de Jehovah’s Getuigen wereldwijd een driedaagse regionale conventie bij. Het thema voor dit jaar is “Blijf trouw aan Jehovah”. Met deze Orwelliaanse titel wordt de Jehovah’s Getuige eraan herinnerd dat loyaliteit aan de “organisatie” lees “Wachttorengenootschap” op de Lees verder Congres van Jehovah’s Getuigen 2016: BLIJF LOYAAL AAN JEHOVAH! (2)

Google+Google GmailPrintFriendlyEmailDelen

Paradijs Propaganda – Jij zult met mij in het paradijs zijn

“Deze video toont door uitsluitend gebruik te maken van illustraties uit de lectuur van het wachttorengenootschap enerzijds het prachtige beloofde land genaamd het aardse paradijs en anderzijds de verschrikkelijke vernietiging van de wereld door Jehovah genaamd Armageddon. Beide vergezeld door Lees verder Paradijs Propaganda – Jij zult met mij in het paradijs zijn

Een nieuw plan voor mens en milieu is net gelanceerd – de United Nations Global Goals voor Duurzame Ontwikkeling.

De Verenigde Naties heeft onlangs haar doel gesteld om extreme armoede compleet teniet te doen tegen 2030. Het is één van de 17 goals, bekendgemaakt op de algemene vergadering van de Verenigde Naties in september 2015. Bekijk volgend filmpje: en Lees verder Een nieuw plan voor mens en milieu is net gelanceerd – de United Nations Global Goals voor Duurzame Ontwikkeling.

Congres van Jehovah’s Getuigen 2016: BLIJF LOYAAL AAN JEHOVAH!

Hier (en hier) kan je alle video’s bekijken die dit jaar op het congres getoond worden. Bekijk deze zodat u weet wat het Wachttorengenootschap haar volgelingen aandoet. Samengevat: afschuwelijk! … De wereld moet weten hoe het Wachttorengenootschap haar leden manipuleert Lees verder Congres van Jehovah’s Getuigen 2016: BLIJF LOYAAL AAN JEHOVAH!

Jehovah’s Getuigen hebben een verontrustende anti-gay video uitgebracht.

De Jehovah’s getuigen hebben een verontrustende video uitgebracht die kinderen onderwijzen homofoob te zijn: “Eén man, één vrouw”. Deze video is onderdeel van een serie video’s waarbij kinderen onderwezen worden over het Schrift: “Wordt Jehovah’s vriend”. In vorige artikelen: art. Lees verder Jehovah’s Getuigen hebben een verontrustende anti-gay video uitgebracht.

Jehovah’s Getuigen en kindermishandeling – Is er een probleem?

Onderstaand filmpje toont aan dat dit probleem veel groter is dan iedereen denkt en zeker geen afvallige leugens zijn zoals de Jehovah’s Getuigen beweren. Hieronder kan u enkele documenten lezen die in het filmpje aangehaald worden: Hier.vindt u de link Lees verder Jehovah’s Getuigen en kindermishandeling – Is er een probleem?

The 2016 Global Survey of Jehovah’s Witnesses is launched

jwsurvey.com doet sinds 2011, ieder jaar een onderzoek naar de gedachten en gevoelens van ontluikende ex-Jehovah’s Getuigen. In 2015 namen 6.083 mensen (t.o.v. 5.166 in 2014) deel aan dit onderzoek. Uit dit onderzoek blijkt dat het overgrote deel erg ontevreden Lees verder The 2016 Global Survey of Jehovah’s Witnesses is launched